Camping Silkeborg
Posted By admin Posted On

Nyd en campingferie ved Silkeborg 

Nyd årets ferie på en skøn campingplads med aktiviteter for hele familien. Start ferien allerede i dag – og book din campingplads her. Så kan du allerede tage hul på forventningsglæden! 

Hvorfor skal man vælge camping? 

Camping er en af de mest populære måder at holde ferie på. Du kan både campere i telt, i en autocamper, i en campingvogn eller i en hytte, som findes på mange campingpladser. Mange forbinder camping med en primitiv livsstil, men man kan selv afgøre i hvor grad man ønsker det. Hvis ikke man er til det, behøver man hverken sove på liggeunderlag eller i sovepose. Mange campingpladser tilbyder tilmed deres gæster luksuriøse forhold, hvor komforten og mageligheden ikke skal gå på kompromis. 

Tilbring kvalitetstid med familien 

Desuden er camping en god måde at være sammen med familien på. Her er der rig mulighed for at spendere værdifuld kvalitetstid sammen over brætspil, gåture, snakke eller andre aktiviteter, der samler hele familien. Desuden er det en effektiv måde at koble af på og komme helt ned i gear. Det kan derfor også være et tiltrængt og godt afbræk fra både hverdagen og hamsterhjulet.  

Hvad man kan se i Silkeborg? 

Man kan med fordel bruge ferien på at opleve Silkeborg og området omkring. Det kan sommetider være rart at se andet end indersiden af teltdugen – og campingpladsen for den sagsskyld. Heldigvis er Silkeborg en hyggelig by med gode muligheder for både cafebesøg, museum, restauranter og shopping. Desuden er området omkring Silkeborg naturskønt og fyldt med aktiviteter for både store og små, 

Nedenfor er samlet nogle af de bedste udflugtsmål, hvis du er på camping i eller omkring Silkeborg. 

Har du besøgt Himmelbjerget? 

Selvom der ingenlunde er tale om et ægte bjerg, har et af Danmarks højeste punkter trods alt en formidabel udsigt at byde sine besøgende. Når udsigten og naturen er nydt, kan man med fordel spise en dejlig frokost i de naturskønne omgivelser. Her er også rig mulighed for at købe is og kaffe i de omkring liggende boder. Man kan med fordel sætte en hel dag af til udflugten, og området er desuden særdeles børnevenligt. Her findes nemlig flere store legepladser, hvor børnene kan lege i timevis. 

Hvis man ønsker det, kan man også købe fine souvenirs i butikker omkring Himmelbjerget. Med en campingplads tæt ved Silkeborg har man rig mulighed for at opleve alt dette. 

Kan du lide at sejle? 

Et stenkast fra campingpladsen kan du få en unik oplevelse på vandet. Du kan nemlig sejle med den berømte båd “Hjejlen.” Hjejlen er verdens ældste kulfyrede damper – og er afgjort et besøg værd. Efter en dag på vandet kan man trække sig tilbage og nyde omgivelserne på campingpladsen. At være på camping i Silkeborg er på alle måder et godt valg! 

Eller hvad med en tur med toget? 

Du kan også rejse tilbage i tiden og tage med verteranbanen, Bryrup-Vrads. Toget er et “levende” stykke af Danmarks historie og selve ruten er smuk og et besøg værd.  

Oplevelserne i og omkring Silkeborg er mange – og den bedste måde at nyde ferien på er med camping.