webshop
Posted By admin Posted On

E-handel og webshops boomer under corona

Det eneste positive, der kan være at sige om corona, det må foreligge hos e-handel og webshops. Da vi ikke måtte gå ud hjemmefra – hvilken vi dog stadig må i dag – var e-handelen guld værd.

Overvej, hvor slemt det havde stået til for din virksomhed, hvis ikke I havde muligheden for at sælge jeres produkter, fordi kunder ikke kunne komme ind i butikken.

Webshops har længe været bannerfører for den virkelighed, vi går ind i. Men nu og for et halvt års tid siden, vidnede vi alle sammen det kæmpe potentiale, der også er ved online handel.

Mens det hele ser så sort ud

Da det hele så sort ud, virksomhederne lå på knæ og tiggede regeringen. Da vi alle frygtede den virus, der potentielt kunne forårsage et kollaps af vores sundhedssystem, som vi så det i Italien, USA og Frankrig.

Da stod en spiller tilbage, dog svækket, men stadig med en så stor en kraft, at den kunne sparke bare en smule gang i de hjul, der var frosset helt til i forårssolen.

For da alle butikkerne mere eller mindre måtte lukke, der blev det e-handelen, der skulle forsøge sig som den lille redning. Selvfølgelig kunne den ikke gøre det hele i så stor en krise, der lammer hele samfundet.

Men den hold fanen højt, da alt andet ikke kunne.

Og hvem i alverden havde forudset det? Langt de fleste mennesker har forudset og forudser, at e-handelen kun bliver større i fremtiden. Med firmaer som Amazon bliver den globale handel nemmere, det er ikke meget tvivl om.

Men at e-handlen kan bruges i tilfælde, hvor vi må lukke vores butikker, gader og generel blive hjemme, det havde igen forudset.

webshop

Kom i gang med e-handel og webshops

Den her kraft som webshopperne har, vil det være umådelig dumt ikke at tage del af. Tænk blot på de næste års tid med corona, hvordan vi skal komme igennem det.

Hvis ikke der fandtes webshops, som kunne levere mad, tøj, møbler, aviser, alt vi skal bruge. Hvis ikke, vi havde dem i sådan en tid, ville problemet formentlig, ikke bare synes større, men være meget større.

På en eller anden måde har e-handelen været den gave, vi bliver rigtig glad for.

Så hvis du ikke allerede er der med din virksomhed, eller hvis du overvejer at starte en webshop virksomhed, så er nu nok ikke det dårligste tidspunkt – faktisk tværtimod.

E-handel er intet nyt, men omstændighederne er

Det er allerede nævnt ingen nyhed, at vi kan købe, det vi har behov for online. Det nye er vigtigheden af det marked.

Det nye er, at konkurrenten til online handlen ligger på knæ og ikke synes at rejse sig lige foreløbigt.

Det nye er, at det gamle ikke fungerer. Så e-handlen må komme os til undsætning i denne tid. Vi må sætte vores lid der, og du må komme med på markedet, hvis du ikke allerede er der.

For mange virksomheder handler det om ren og skær overlevelse.