digital marketing
Posted By admin Posted On

Hvordan får man styr på digital marketing?

Digital marketing, hvis det ikke er gået forbi dig endnu, er det nye sort. Det er slet ikke særlig nyt, det har været sådan i nogle år.

Når forbrugerne bruger al deres tid online, så skal virksomhederne og deres marketing flytte med. For ti år siden var det mærkeligt for en mindre virksomhed at ansætte en SoMe-ansvarlig, i dag er det kutyme.

Sådan rykker markedet sig, og du vil blive nødt til at følge med, ellers falder du formentlig fra. Det er ikke mange virksomheder, der kan klare sig uden digital marketing.

Væksten i virksomheden kommer fra digital marketing

Når størstedelen af vores indkøb foregår online, når det kommer til tøj, sko, elektronik mm. Så skal du tænke dig grundigt om, inden du hyrer en ungarbejder til stå med et skilt på gågaden.

Hvorfor ikke hyre en virksomhed eller en ansat til at analyse jeres brand og få det solgt online.

Den digitale marketing handler om branding handler om algoritmer og den handler om, at I skal være klar på at omstille jer. Handlen og væksten for jeres virksomhed ligger online.

Derfor vil I gøre klogt i at forstå, hvad det er I skal gøre online. Skal I poste en masse opslag på de sociale medier? Skal I lave en YouTube-kanel, hvor I kan vise jeres produkter frem?

I skal først og fremmest forstå, hvor jeres kunder er. Det sker ved at analyse jeres salg og de data, I har om jeres kunder.

Det sker ved en rundspørge hos jeres kunder. Og det sker ved, at I er helt ærlige overfor jer selv, når det kommer til jeres produkter og jeres image.

Derefter skal I have udarbejdet en marketingsstrategi. I skal udkomme på forskellige medier. I skal i top på Google.

digital marketing

Overlad ansvaret til eksperter

Hvad er billigt her, og hvad kan bedst betale sig. Er det, at I hyrer et hold, der udelukkende skal fokusere på at brande jeres online.

Eller kunne det være at udlicitere nogle opgaver, så I sidder tilbage med det overordnede billede.

Hvis I ikke har råd til at betale annoncer på google og andre tjenester, kan I skrive jer til tops. Det kan I så igen gøre selv eller få andre til.

Den digitale marketing ny og er forholdsvis kompliceret, det kræver nye og unge kræfter, der forstår markedet og forstår at bruge de medier, hvor I gerne vil udkomme.

Få et bedre resultat

Det bedste resultat når I udelukkende ved at være ærlige overfor jer selv og kunderne.

Hvis I køber annoncer på medierne, er det kunderne ikke dumme, de ved det godt. Eller hvis I skriver jer til tops med gode og fine ord, er kunderne også klar over det.

Og det er ikke noget dårligt ved. Men måske har jeres digitale marketing plads til at rumme en størrelse, der hedder ærlighed.

Det vi sige, at I den marketing, de reklamer, de tekster ikke prøver at være mere end de er. Kunderne er ikke dumme, hellere ikke online, de søger derhen, hvor de oplever troværdighed og tryghed.