El eftersyn
Posted By admin Posted On

Lad sikkerheden forblive høj – tid til et el eftersyn 

Måske har du lige overtaget en smuk villa, som er af ældre dato? Så er det en god ide, at du og din familie får bestilt tid til et el eftersyn, før indretningen tager sin begyndelse. Villaens tidligere ejere kan eksempelvis selv have prøvet sig frem med diverse el opgaver. Arbejde udført forkert kan blandt andet føre til brande eller stød, som kan bringe livet i fare. Så lad sikkerheden have første prioritet og lad dit hjem få et autoriseret el eftersyn af højeste kvalitet. 

Erhverv eller privat – lad el arbejdet være af højeste kvalitet 

Hvad enten dit fokus er i erhvervet eller i privat regi er det altid vigtigt for dig selv og dem, som er omkring dig, at de forskellige elinstallationer, hvor I opholder jer er i orden og er udført korrekt. Måske har du i fællesskab med dine kollegaer besluttet jer for, at der skal investeres i nye kontorlokaler. Det kan blandt andet være, at I ønsker energioptimering ved at udskifte alle glødepærer til LED-belysning, et større omfang af computere samt et par kaffemaskiner. Her kan det med det samme betale sig, at investere i en autoriseret elinstallatør, som www.reel-installation.dk, der ved samme lejlighed kan lave et el eftersyn af de nuværende elinstallationer. Du vil som kunde blive vejledt og rådgivet, så du i sidste ende får det bedste resultat af højeste kvalitet. Du kan føle dig tryg ved den lange erfaring og altid tidssvarende faglighed.       

Spar penge ved et el eftersyn før du flytter ind 

Det kan være god ide at få lavet en elinstallationsrapport før du eksempelvis skriver under på købsaftalen til din nye lejlighed. Så står du på trinet til dit nye hjem og venter kun på nøglerne, så du kan komme i gang med indflytningen bør du virkelig have i mente, at du kender til elforholdene i din kommende bolig. Da du kan ende med at komme af med flere penge end beregnet, hvis der pludselig kommer uforudsete udgifter i form af elinstallationer, som skal laves for store beløb. Da det ikke er et lovkrav at, der ved køb af en ejerlejlighed skal være foretaget en elinstallationsrapport er det, derfor vigtig, at du får udført et el eftersyn før det endelige køb, både for din sikkerhed og pengepungs skyld. 

Fokus på fremtidens elinstallationer 

El er så meget mere end bare strøm fra en stikkontakt. Teknologien præger også selve hjemmet og nye boliger er ofte installeret med intelligente bygningsinstallationer, som gør at du via dine forskellige devices vil kunne styre boligens installationer. Det kan være du er optaget af den grønne omstilling, som er en del af fremtiden, og derfor har købt dig en elbil. Så er det muligt at få opsat et ladestik eller en ladestander i dit hjem. Bruger du en almindelig stikkontakt til opladning af elbilen kan du forårsage brand eller elektrisk stød – så pas på dit hjem og vedligehold det med blandt andet et autoriseret el eftersyn.