vinduer
Posted By admin Posted On

Spar penge – Skift dine vinduer

Der er penge at spare på varmeregningen, ved at skifte dine gamle vinduer ud.

Spar penge på varmeregningen

Din varmeregning er måske allerede steget? Sandsynligvis vil den stige yderligere. Du kan spare mange penge, ved at udskifte dine gamle, utætte vinduer med helt nye og isolerende vinduer. Det kan være svært at holde boligen tempereret, hvis varmen fyger ud gennem små sprækker i vinduet. Med nye, tætisolerende vinduer kan din bolig være fint tempereret året rundt.

Specialdesignede vinduer

Hos Vinduesgrossisten kan du få specialdesignet dine nye vinduer, så de passer til din bolig og dine behov. Vinduerne er altid af højeste kvalitet, så du er sikret nye, gode vinduer i dit hjem. Der findes masser typer af vinduer, som kan matche din boligs stil – om du bor i et bondehus, en moderne bolig eller ønsker en anden type vindue. Alle boliger har forskellige størrelse vinduer. Du måler blot dine vinduer, og Vinduesgrossisten sørger for, at du får nogle nye vinduer til præcis din boligs mål og stil.

vinduer

Find dine nye vinduer her.

Høj kvalitet til en billig pris

Hos Vinduesgrossisten finder du vinduer af høj kvalitet til en billig pris. Du er med hele vejen i udformningen af dine nye vinduer. Du kan bestemme alt fra hvilken type glas, der skal i, hvilken ramme vinduerne skal have og hvor mange lag glas, ruden skal bestå af. Vinduesgrossisten fremstiller selv vinduerne fra bunden på deres egen fabrik. Du kan derfor være med helt fra starten til at designe dine egne vinduer. På denne måde sikres et resultat, som du er tilfreds med, samt en billig fremstillingsmetode ved egen fabrik.

Sikre vinduer

Alle vinduer er godt sikret mod indbrud, så du kan være sikker i dit hjem. Til hver bestilling af vinduer hører en sikkerhedspakke med. I sikkerhedspakken får du beslag, punktlimede ruder og sikkerhedslåse til dine vinduer og døre. Du kan også få et særligt sikkerhedsglas, som er sværere at bryde igennem. Det er vigtigt, at du føler dig sikker i dit eget hjem.

Stor valgfrihed

Ud over at vælge stilen på dine nye vinduer, kan du også vælge mellem en lang række af materialer. Det er nemlig op til dig, om du ønsker, at dine nye vinduesrammer skal laves i træ, alu eller plast. Det er op til din smag, hvad du ønsker, rammerne skal laves i, i forhold til hvad du synes passer til din bolig. Du kan også vælge, hvor vedligeholdelsesfrie dine vinduer skal være – om du ønsker minimal vedligeholdelse, eller om du gerne vil gå at nusse om dine fine vinduer.

Energibesparende vinduer

Det anbefales, at du får energibesparende vinduer, for at spare penge og passe på miljøet. Du kan få energisprosser til dette formål. Sprosserne er limet på glasset, så det er med til at isolere og gøre vinduet tæt.

Der er altså mange gode grunde til at få sat nye vinduer i, og spare nogle penge.