Papirpose med logo
Posted By admin Posted On

Mange forskellige papirposer med tryk

Ønsker dit firma en kreativ reklameartikel, som samtidig er med til at udfase plastikposer fra vores samfund, så er papirsposer en god ide. Med papirsposer, som reklameprodukt, er der stor mulighed for at udvikle sin kreative sans og dermed skabe fede produkter som dine kunder og samarbejdspartnere vil værdsætte

Papirsposer med tryk og forskellige designs

Firmaet TopSupplies tilbyder et bredt udvalg af forskellige størrelser, farver og typer papirsposer med logo. Her kan dit firma vælge lige præcis den type pose, som passer bedst til det formål den skal have. Poserne fås både i mat papir, glosseret overflade samt med ekstra stærke håndtag, i både snor og snoet papir. Der er mulighed for at få lige den farve, og det design som passer virksomheden bedst. Trykmetoden består af screenprinting, som giver et flot udtryk på papirsposerne med logo og som med garanti vil imponere modtageren.

En hjælpende hånd til miljøet

Øget plastik i verdenshavene er et stigende problem overalt i verden. Derfor er mange danskere blevet bevidste om at reducere brugen af plastikbæreposer. Du kan på denne måde komme ønsket om mindre plastik, fra dine kunder, i møde ved at investere i papirsposer som reklameartikel. Papirsposer er nemlig i høj kurs, da de ikke påvirker naturen og dyrelivet på samme måde som plastik gør i dag. Samtidig er papirsposerne fra TopSupplies produceret af 70% genanvendelige materialer. Din virksomhed kan derfor være med til at sende beskeden om, at i ønsker en plastikposefrit Danmark.

Forskellige anvendelser af posen

Papirsposer med tryg er en multifunktionelt reklameartikel, idet at den kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Den kan blandt andet medbringes på handelsmesser og til events, hvor folk vil bære den rundt og dermed skabe opmærksomhed for dit brand. Kunder vil derfor ikke blot være glade for indholdet i deres goodiebag, men også imponeret over den stilfulde udførelse. Hvis du ejer en butik, kan du bruge dem i stedet for den almindelige og kedelige plastikpose, som dominerer butikkerne i dag. En papirspose med tryk har et væsentlig mere eksklusivt look i forhold til plastik. Den kan derfor fuldende kundens shoppingoplevelser på en hel anden måde.

Klar, parat, papirspose

Hvis du tænker, at en papirspose med tryk er den ideelle reklameartikel for din virksomhed, så kan den lande hos jer hurtigt. Mange af papirsposerne med tryk, hos TopSupplies, har nemlig enormt hurtig levering. På denne måde kan man hurtigt komme i gang med at glæde sine kunder med smarte poser. Find unikke designs som er med til at vise firmaet værdier, slogans og eventuelle kampagner.

Papirsposer er den perfekte reklameartikel til virksomheder, der ønsker en smart reklameartikel som samtidig er med til at fjerne plastikposer fra det danske marked. Slip kreativiteten løs og design smarte multifunktionelle papirsposer, som gør din virksomhed let at genkalde.