ørepierincg
Posted By admin Posted On

Mænd med ørepiercinger er moderne


Verden er ikke længere så stereotyp – heldigvis. Og hvis man som man godt kan lide looket med øreringe, er der ikke noget at vente på. Man ser det nemlig alle vegne: mænd med skinnede øreflipper. De små diamanter er blevet meget populære, hvor det førhen ikke var sejt. Især rap industrien har vist os, at det er cool. Øreringe til mænd fås i alle former og farver. Er man mere til kreoler end sten, er det også et godt valg.

Den moderne mand bliver piercet i ørene

Har du også lagt mærke til, at de mænd man ser på sociale medier, i bladene og på fjernsyn oftere og oftere har øreringe? I dag er det nemlig blevet lige så moderne, som det er til kvinder. Mange vælger at tage turen ned til den lokale piercer eller guldsmed, hvor man enten kan få piercet eller skudt hullerne. Hvis man ikke synes, at smerten er til at holde ud, kan man altid nøjes med den ene.

Et godt råd er at rense sine nylavede piercinger morgen og aften. Det kan gøres med for eksempel saltvand. Og ellers gælder det om ikke at pille for meget ved den i løbet af dagen, grundet de bakterier man har på fingrene. Det er selvfølgelig vigtigt at vaske hænderne grundigt, inden man vælger at rense dem. Hvis man kan undgå at sove oven på de ny piercede områder, er det at anbefale.

mænd med ørering

De forskellige typer af øreringe

Øreringe til mænd består ikke kun af glimtende sten. Der er tusindvis af forskellige muligheder, når det kommer til valg af smykke. Det bedste af det hele er, at man nemt kan skifte øresmykkerne ud, når hullerne er helede. Så du skal absolut ikke gå på kompromis med, hvilken stilart du er til.

Hos mange af de danske kunstnere der laver rap og hiphop musik, er det populært med diamanter i ørene. Er man mere til et sømands look, kan man få det der hedder kreoler. Det er faktisk bare ringe, som lukkes ved, at man sætter den lille pind, der går gennem øret, ind i enden på sig selv. Denne type for ørering falder heller ikke så nemt af, som en sticker kan gøre til tider.

Hold øje med materialerne, hvis du har allergi

Det kan altid anbefales at købe smykker af lidt højere kvalitet. Mange kvinder er opmærksomme på, om de kan tåle nikkel eller ej, da de ofte har smykker på fra barnsben. Hvis man får huller i ørene og køber ringe af dårlig kvalitet, vil man hurtigt opdage, hvis man ikke kan tåle nikkel, da det kan give en brændende fornemmelse i øreflipperne.

Øreringe til mænd findes altså også i dårlig kvalitet. Hvis man er til sølv, er det en stor fordel at vælge ægte sølv. Og hvis man er til guld, er det også en fordel at vælge ægte guld. Det behøver ikke være dyrt, da øreringe til mænd oftest ikke vejer så meget, da de tit er lidt mere minimalistiske.