gardinbus
Posted By admin Posted On

Gardiner i lange baner

Hvis du trænger til lidt forandring i stuerne, så overvej at udskifte dine gardiner eller persienner med nye moderne tekstiler for vinduerne. 

Måske trænger sommerhuset også til et nyt look med nye gardiner for vinduerne, hvor sommerhusstemningen rigtig kommer til sin ret. 

I det moderne hjem i dag finder man enkle og lette gardiner i naturlige materialer – og gerne i alle regnbuens farver. Det transparente stof får solens stråler til at falde diffust ind i rummet og kan skabe en helt særlig eventyrlig stemning. 

Hotelstemning i hjemmet

I soveværelset er det en trend lige nu med mørke, tunge gardiner, som giver en hulestemning sammen med et blødt gulvtæppe og en lækker seng fyldt med puder. 

I soveværelset er det oplagt at bruge en lyddæmpende stofkvalitet, som lækkert blødt velourstof eller 100 % uld. Det er stoffer, som giver et både hyggeligt og blødt og lækkert udtryk i soveværelset. De lyddæmpende gardiner reducerer lyden, der kommer ind i rummet. Det kan for eksempel være, at du har soveværelse ud mod en trafikeret vej og ønsker at dæmpe lydene.  

Det kan være en rigtig god ide at have mørklægningsgardiner i soveværelset – og også børneværelserne, så de små får en god, lang søvn. Mørklægningsgardiner fås både som rullegardiner, plissegardiner og lamelgardiner.  

Bestil en gardinbus 

Det kan være svært at vurdere en gardinprøve hjemme hos dig selv, så få besøg af en gardinbus på hele Sjælland. Gardinbussen hjælper også gerne med rådgivning, valg af gardiner og montering. 

Gardinbussen kommer med et stort udvalg af gardinprøver, så du får mulighed for at se, hvordan de passer i de rum, hvor du gerne vil have nye gardiner. Nye gardiner kan skabe en helt ny stemning med både lys og farver. 

Når du har fundet dit gardinstof, måles der op, og dine gardiner bliver sendt til syning, så de passer til dine vinduesmål. 

Bussen kører ikke før du er tilfreds  

Når gardinbussen kommer igen, er det for at montere dine nye – selvfølgelig på et tidspunkt, hvor det passer dig bedst – og husk, gardinbussen kører først, når du er tilfreds. 

Sommerens plager 

Gardinbussen tilbyder andet et lamelgardin, persienner og smukke, tynde stoffer, som blafrer for vinduerne. 

Sommeren står for døren, og vi åbner døre og vinduer for at nyde den friske luft. Det betyder også, at insekter kommer ind i vores hjem. 

Det er vi ikke så ville med – det betyder kløende myggestik, masser af fluer og edderkopper indendørs.  

Det problem kan løses med et insekt net til døre og vinduer. Insektnettet skræddersyes til dine døre og vinduer og findes i en ekstra finmasket version, som bekæmper pollenallergi. Det finmaskede net stopper 97 % birkepollen og 100 % græspollen.  

Med et skræddersyet insekt net kan du få kølig luft ind i boligen uden at skulle tænke på de små irriterende dyr – og så får du et meget bedre indeklima, når du får udskiftet luften i boligen flere gange om dagen. Få det fikset allerede i dag og mærk forskellen.