mosaik fliser
Posted By admin Posted On

Få et flot og personligt badeværelse med mosaik fliser

Når det handler om indretning af hjemmet, må man bestemt ikke glemme badeværelset. Måske tænker du, at badeværelset ikke har højeste prioritet, når det kommer til budgettet omkring indretningen i huset, men et badeværelse, hvor der er blevet kredset om detaljerne, er virkelig prikken over i’et. 

Hvis du gerne vil have et badeværelse, der har et personligt præg, kan du gøre det ved at dekorere enten gulvet, væggen eller begge dele med mosaik fliser. 

Skab et personligt rum 

Mosaik fliser er blevet et populært valg inden for de seneste år, når det kommer til design af badeværelset. Mange er faldet for potentialet i selv at sammensætte fliser og på den måde skabe sit eget design. Køb mosaik fliser online og se de mange muligheder du har for at sammensætte fliser efter din smag. 

Du kan få mosaik fliser i mange forskellige størrelse og former, og du kan selv sammensætte farverne. Uanset hvilken stil du har på dit badeværelse, kan du helt sikkert finde nogle fliser, som passer ind. 

Måske bruger du mere tid og energi på at indrette de andre rum i huset, som for eksempel stuen, hvor man bruger meget tid. Man skal ikke undervurdere, hvor skønt det er med et badeværelse, der har et personligt præg, hvor der også er gjort meget ud af indretningen. Badeværelset er der, hvor vi starter vores dag, og vi bruger morgenen på at sætte hår, børste tænder og finde en god stemning frem til resten af dagen, og til det er det skønt med et badeværelse, der har en rar og behagelig stemning. 

Det sikre valg: antik marmormosaik 

Hvis du er lidt i tvivl om, hvorvidt du tør kaste dig ud i at designe badeværelset med mosaik fliser, kan du altid vælge det helt klassiske design: antik marmormosaik. Hvis du frygter at blive træt af et anderledes design eller frygter, at din stil ikke passer til fliserne, skal du ikke være bekymret, for denne type flise kan passe til alt. 

Marmormosaik fliser passer godt til det klassiske badeværelse, hvor guldhaner og store spejle med udsmykkede rammer er centrum på badeværelset, men du kan også vælge at indrette badeværelset mere moderne. Marmormosaik fliser kan også sagtens gå med et moderne design, hvor helt almindelige hvide vandhaner måske er at foretrække. 

Et praktisk design 

At indrette sit badeværelse med mosaik fliser kan være ganske praktisk. Små fliser er gode at anlægge omkring bruseområdet, da de mange fuger giver en skridsikker effekt. Fliserne er også praktiske, hvis du har gulvvarme. 

Med hensyn til vedligeholdelse har du måske hørt, at det kan være svært at holde fliserne pæne. Det har været svært tidligere, men det er ikke noget, du skal bekymre dig om længere, da der nu findes mange forskellige gode produkter til at holde fliserne pæne med. 

Selvfølgelig er nogle fliser lettere at vedligeholde end andre. Som så meget andet kommer spørgsmålet om vedligeholdelse og rengøring an på materialet og kvaliteten i mosaikkens overflade. De glaserede mosaik fliser er lettest at holde pæne, og matte mosaik fliser har godt af en omgang forsegler. Sørg for at spørge ind til hvordan du lettest holder din fliser pæne, der hvor du køber dem.