sygeplejerske praktik
Posted By admin Posted On

Bliv en frivillig sygeplejerske i udlandet

Har du overvejet at tage til udlandet? Har du overvejet at tage ud og se mere af verdenen? Måske skal du ud og rejse? Ud og opleve noget af det frie? Fjern dig selv fra alt dit eget ansvar i et øjeblik og bare tag imod, hvad der er foran dig i øjeblikket. Hvis du har svaret ja til alle de spørgsmål, så er det måske dig, som Try Medics har brug for. Måske skal du være frivillig sygeplejerske i udlandet

Verden er et stort sted, og det har brug for dig 

Hvorfor tage ud og rejse? Hvorfor blive frivillig i udlandet? To grunde: fordi man kan hjælpe alle dem, som har brug for hjælpen, og fordi man kan udvikle sig selv igennem det. Der er desværre steder på jorden, hvor det kan være så svært at bo, for slet ikke at snakke om at leve. Og der er desværre så mange mennesker, som bor her. Og de kan desværre have brug for hjælp. Derfor har de brug for dig. Derfor skal du blive en frivillig sygeplejerske! For deres skyld. 

Bliv klogere på dig selv 

Men også for din egen skyld! Du vil blive overrasket over, hvad sådan en tur kan gøre for dig. Du kan lære rigtig meget om dig selv. Finde ud af, hvad du virkelig er lavet af. Hvad du kan klare og hvad du kan leve med. Prøv at bo fattigt, så finder du ud af, hvad du kan bo med og hvad du kan bo uden. Det sætter virkelig livet i perspektiv. Og det sætter virkelig dit liv i perspektiv. Det sætter også dit liv i perspektiv, ved at se hvordan andre folk bor. Folk, som ingenting har, hvordan kan de leve fantastiske liv? Fra hvor vi sidder i Danmark, kan det nogen gange være svært at se. Man tror det hele handler om uddannelse, godt job og skabe en familie. Men man finder hurtigt ud af, at man ikke behøver en uddannelse for at få et job, man behøver ikke et job, før man kan skabe en familie, og man behøver slet ikke en familie for at leve et fantastisk liv. Det hele handler om at give. Så giv lidt hjælp, til dem som har brug for det. 

Man kan altid give lidt til andre, som en sygeplejerske 

Som sygeplejerske har man ansvaret for mange menneskers helbred og endda liv. Det kan være et kæmpe, stressende ansvar. Men som frivillig sygeplejerske, handler det blot om at give hjælp til der, hvor der er brug for det. Det handler blot om at stille sine hænder til rådighed, hvor der kunne være en chance for, at de skal bruges. Netop også fordi det er frivilligt, så kommer der hele tiden udskiftninger. Derfor er der altid brug for dig. Så jo meget tid du kan give, des bedre. Alt tæller, så du skal ikke have det dårligt, hvis du kun kan give en måned, for eksempel. Så giv lidt af dig selv, så nogle kan få den hjælp, de har brug for!