hvad koster en træterrasse
Posted By admin Posted On

Hvad koster en træterrasse?

Træterrassen er en oplagt tilføjelse til mange danske huse. Det gør sig gældende af flere årsager. Først og fremmest er en træterrasse bare et ideelt sted at opholde sig sammen med venner og familie i løbet af de lange, varme sommeraftener. Selv når sommeren for længst er gået på hæld, er træterrassen dog et godt sted at samles, grille mad eller bare sidde alene og læse en bog.  

Gode grunde til at få en træterrasse 

En træterrasse behøver dog ikke kun at retfærdiggøre sig selv i et praktisk regi. Den kan for eksempel også være et pyntende element i stort set alle danske haver. Netop fordi en træterrasse emmer af sommerstemning og er et ideelt socialt samlingssted, bidrager den også med god stemning til hele resten af haven og huset.  

Der er med andre ord rigeligt med årsager til, at du bør få dig en smuk, lækker træterrasse. Alligevel er mange afholdende, hvilket især skyldes det faktum, at en træterrasse virker både omstændig og dyr. Det førstnævnte kan du heldigvis nemt lave om på, ved at lade professionelle tage sig af arbejdet. Det lader dog næppe til at tage sig at det andet problem, for hvad koster en træterrasse egentlig, hvis man lader de professionelle om det? 

Pris på den simple træterrasse 

“Hvad koster en træterrasse” er imidlertid ikke nødvendigvis så ligefremt et spørgsmål, som man måske skulle tro. Det afhænger nemlig både af, hvordan du får lavet din træterrasse og hvem du får til at lave den. Hvis du bare skal have lavet en ganske simpel træterrasse med trykimprægneret træ, kan de professionelle sagtens gøre det både kort og billigt. Både montering og opbygning af sådan en terrasse kan fås for omtrent 5000 kroner, omend det selvfølgelig afhænger af terrassens størrelse. 

Find gode håndværkere 

Som nævnt afhænger svaret på spørgsmålet “hvad koster en træterrasse”  selvfølgelig også af, hvem der laver den. Her bør det dog gøres klart, at du måske nok kan finde tilbud på under de førnævnte 5000, men at du næppe bør tage dem. Gør du det, får du nemlig ikke kun en billigere træterrasse. Du får også en dårligere træterrasse af lavere kvalitet. Hvis du vil have en god træterrasse, du kan nyde i mange somre fremover, er svaret derfor, at den kommer til at koste omtrent 5000 kr.  

Når de fleste stiller spørgsmålet “hvad koster en træterrasse” , forestiller de sig dog betragteligt større summer. Du bør derfor se den pris som et knaldtilbud, du hverken kan eller bør lade gå fra dig, hvis du har drømt om sommer på terrassen. Hav dog i mente, at “hvad koster en træterrasse” er et komplekst spørgsmål, der ikke kan reduceres til kun to faktorer. Det afhænger også af din have, det ønskede design og meget mere. En ting er dog sikkert: Det fås ikke billigere og bedre, end hvis du lader de professionelle om det. En hjemmelavet træterrasse overlever nemlig sjældent mange grillaftener.