Frisør Frederiksværk
Posted By admin Posted On

Grib sommerenergien til at få et nyt hårlook

Du hører en glad sang i radioen, og pludselig får du lyst til at danse helt vildt rundt ude i køkkenet. Det er beatbox og det er glad musik og gode rytmer og derfor begynder din krop at bevæge sig i takt med musikken  og det fryder dig. Når man er glad i låget og det er sommer og sol og højt humør, ja så har man typisk mere lyst til forandringer i sit udseende. Det er nu du skal slå til med at få lavet nyt hår så du kan få et flot og fantastisk sommer look hos https://salonrosted.dk/

Tag springet ud i et nyt look

Måske er det nu du skal tage springet ud i at få dit lange hår klippet kort og få en flot korthårsfrisure. Eller måske skal du have lavet krøller i dit lange smukke hår. Måske skal du have det farvet i en flot farve som kan være enten med lyse toner eller Mørke-toner eller begge dele. Få en frisør, der klipper dit hår, og forstår lige præcis hvad du ønsker og hvad der ville være ekstra flot til netop dit ansigt og din hudfarve. Det er måske ikke så mange, der egentlig lægger vægt på farvetonerne i både dit hår og din hudfarve, men disse to aspekter af dit udseende skal matche hinanden.

Skøn shopping 

Frederiksværk er jo en skøn by i Nordsjælland og her kan du kombinere dit frisørbesøg hos frisøren med shopping og se de andre seværdigheder, der er i Frederiksværk. Måske er det nu du også skal skifte din tøjstil så den matcher din nye hårfrisure? Her kan du med fordel shoppe i mange af Frederiksværks tøjbutikker. Hvis du skal til en jobsamtale, er det ekstra vigtigt at du ser præsentabel ud i håret. Her ligger en ny arbejdsgiver vægt på, at du ser godt ud og at du præsenterer firmaet på bedste vis ud af til. Det kan både være at du sidder som receptionist i receptionen og skal virke som firmaets ansigt udadtil eller det kan være, at du holder mange møder med kunder eller samarbejdspartnere, som gør, at du skal se præsentabel ud over for dem.

Vær på forkant

Skal du ud at rejse i sommerferien og er dit hår blevet modent til klip, kan du være på forkant med din frisure ved at få det klippet inden ferien. Der sker ofte det, at mange udskyder det til efter ferien og så når de at blive godt trætte af det alt for lange og u-klippede hår. Det vil gavne dig på ferien især hvis du skal på ferie et varmt sted, hvor du sveder meget og har brug for at blive lettet lidt i hårtyngden. Det kan være lige netop det, der gør, at du nyder feriens varme lidt mere og bare slapper af og nyder at se godt ud, når I går ud om aftenen i sommernatten og får dejlig mad og skønne drinks. God frisure og god fornøjelse.