Posted By admin Posted On

Diamanten er kommet for at blive

Diamanter har en meget unik kvalitet, der får dem til at skille sig ud fra andre gaver. . Diamanter gives oftest til kvinder og Marilyn Monroe sagde “Diamonds is a womans best friend” Samtidig holder de også for evigt, så det er en gave, som hun vil kunne bære og bruge hele livet. Diamanter vil aldrig dø, så det gør denne gave uvurderlig og evigvarende.

Som vi alle ved, er diamanter populære på grund af deres høje værdi og stærke personlighed. Diamant smykker har været kendt i århundreder som en af de stærkeste og mest værdifulde smykker på jorden i dag . Diamanter symboliserer også dyb forbindelse og kærlighed mellem to mennesker, eller bare et status symbol på velfærd. Køb dine diamantringe i dag hos https://guldsmykket.dk/shop/diamant-fingerringe-1289c1.html

Diamantens historie

Ordet diamant kommer af det græske ord “adamas”, der betyder uovervindelig, uforgængelig og uovervindelig. Diamanten er et mineral, som har været værdsat af mennesker i århundreder. Diamanter er blevet fundet i de egyptiske faraoers grave og i indiske templer, i blandt andet diamantringe. Det var i Indien, at diamanterne blev udvundet første gang for ca. 3000 år siden. Diamanterne blev sandsynligvis først bragt til Europa af venetianerne i det 14. århundrede. De fleste diamanter findes i Rusland, efterfulgt af Botswana og Congo.

1. Hope-diamanten er måske den mest berømte diamant i verden. Det er en blå diamant på 45,52 karat, som er udstillet på Smithsonian National Museum of Natural History i Washington D.C., USA.

2. Cullinan-diamanten er den største diamant, der nogensinde er fundet, på 3 106 karat. Den blev opdaget i 1905 i Sydafrika og blev slebet i flere store diamanter, herunder Cullinan I (530,2 karat) og Cullinan II (317,4 karat).

3. Koh-i-Noor-diamanten er en diamant på 106 karat, som er en del af de britiske kronjuveler. Den blev erhvervet af Storbritannien i 1849 under den Det britiske Raj efter Anglo-Sikh-krigen.

4. Golden Jubilee Diamond er en gul diamant på 75 karat, som blev givet til dronning Elizabeth II i 2002 af De Beers som en del af hendes gyldne jubilæum.

5. Leopold Blanchard fandt en stor blå diamant med usædvanlig gennemsigtighed på bredden af Orangefloden i 1867 og kaldte den “Den blå diamant fra Orange Free State”.

Derfor er diamanten den mest robuste sten.

Diamanter dannes i store dybder i jordskorpen under meget højt tryk, hvor kulstof omdannes til diamantkrystaller. Diamanter består af rent kulstof, der er krystalliseret i kubisk form. Diamanten kaldes ofte for stenens konge, fordi den er blevet anset for at være uforgængelig gennem tid og evighed, og derfor vil denne gave vare evigt.

Diamanter brænder ikke, opløses ikke og mister ikke deres glans – diamanter kan kun skæres eller brydes – rubiner falmer – perler smelter – safirer anløber, men diamanter forbliver for evigt som de var, da de først kom frem

Diamanter kan sættes i mange forskellige typer smykker, herunder ringe, halskæder, armbånd og øreringe. Diamantsmykker er meget populære på grund af den høje værdi og skønhed, som diamanter har. De passer især godt sammen med halskæder og ringe. Mange kvinder får en diamantring når de bliver friet til.