https://dyreverdenen.dk/trixie
Posted By admin Posted On

Sådan kan du forkæle dit kæledyr

Hvis du har et kæledyr, kender du måske følelsen af at mærke kæledyrets glæde over nyt legetøj, en godbid eller andet. Og der er heller ikke noget bedre end løftede ører og nysgerrige øjne fra hundehvalpen, når den er ved at finde ud af det nye legetøj. I denne guide får du en række råd til, hvad du kan gøre for at opnå netop dette.

Legetøj og andre produkter til beskæftigelse er et stort hit

Legetøj fra eksempelvis Trixie er et hit hos rigtig mange forskellige typer af dyr, og det giver også god mening, når man tager det store udvalg af legetøj, godbidder og andet i betragtning. Der findes mellem 6000 og 7000 forskellige produkter til mange forskellige kæledyr i form af eksempelvis:

  • Hunde
  • Katte
  • Fugle
  • Reptiler
  • Fisk
  • Smådyr

Det vil sige, at der er en bred kategori af produkter, hvormed der også vil være produkter, der passer til dig og dit kæledyr. Og blandt disse produkter kan dit kæledyrs kommende yndlingslegetøj sagtens befinde sig. Når du skal finde legetøj til dit kæledyr, er det vigtigt at finde noget, du tænker, at dit kæledyr finder interessant. Nogle kæledyr vil eksempelvis finde det utroligt interessant med legetøj, der giver lyd fra sig eller kan bevæge. En anden mulighed er også at finde legetøj, hvori der er gemt godbidder eller andet, som kæledyret skal finde ud af at få ud. Her kan du også lege med og hjælpe kæledyret, hvis der i starten er problemer med at få udbytte af anstrengelserne.

https://dyreverdenen.dk/trixie

Godbidder kan være en fordel i flere situationer

Hvis du eksempelvis træner kæledyret eller bare gerne vil forkæle det i forskellige situationer, kan det være en stor fordel at have godbidder til rådighed. Der findes mange forskellige typer af godbidder til forskellige typer af kæledyr. Igen handler det om at finde frem til de godbidder, dit kæledyr bedst kan lide, så du virkelig kan forkæle det. Samtidigt er det vigtigt, at indholdet af godbidderne er gode og sunde for dyret at indtage. På den måde kan dit kæledyr få nærende godbidder, mens I træner eller bare hygger jer på græsplænen, terrassen, stuegulvet, eller hvor I ellers befinder jer.

Produkter der kan gøre det lettere som ejer

Det kan også være en fordel at undersøge, om der er nogle produkter, der kan gøre det lettere for dig som ejer. Hvis du skal have godbidder med dig på en gåtur, køretur eller andet og ikke ønsker dem i din egen lomme, kan du få en taske til godbidder. Disse fås også med flere lommer, så du kan dele godbidderne op, hvis du har flere kæledyr, der skal have forskellige godbidder. Med dette undgår du også at skulle have godbidderne i lommerne, så du ikke glemmer dem og pludselig har godbidder med på arbejdet eller kommer til at vaske tøjet med godbidder i lommerne. Derudover kan du få bæreseler til hvalpe, rulle til at fjerne dyrehår med og lignende, som kan gøre livet som ejer lettere.