Posted By admin Posted On

Med fodboldmål i haven er du – og dine børn – garanteret mange timers sjov og underholdning!

Hvis du – eller måske dine børn – drømmer om at gøre haven til en fodboldbane, er der heldigvis en nem og smart måde at gøre det på! Hvis du besøger hjemmesiden, https://www.legehjulet.dk/, vil du også se det store udvalg af fodboldmål til haven.

Hvorfor er det klogt at investere i et fodboldmål til haven?

Vi lever i en tid, hvor mange børn og unge mennesker bruger utallige timer bag skærmen – på enten deres computer eller IPad. Denne form for fysisk inaktivitet er ikke sundhedsfremmende, og derfor bør man støtte børn i deres lyst til fysisk aktivitet og bevægelse i dagligdagen. Mange børn og unge elsker fodbold – og selvom de fleste måske bruger mere tid på at se det i Tv’et, kan man med et par fodboldmål til haven inspirere og lokke dem til at spille på egen hånd. 

Med et par fodboldmål i haven er der sikret mange timers aktivitet, fysisk bevægelse, motion, underholdning, udvikling og sjov. 

Hvilket fodboldmål skal jeg vælge?

Udvalget af fodboldmål er stort. Der findes både mål, der er lavet i træ og stål. De findes tilmed også i forskellige størrelser. Først og fremmest skal du finde et mål, der passer til størrelsen på din have. Har I en stor have, kan I med fordel investere i de store mål. Har I derimod enten en mindre have eller små børn, kan man sagtens nøjes med de mindre udgaver af mål. 

Hvis du derimod er bange for, at fodboldmålet står og fylder, kan du investere i den udgave, som nemt kan pakkes sammen. Det er et fodboldmål fremstillet i fiberglas – og som i princippet skal slås op på samme måde som et telt. Bare tusinde gange nemmere, selvfølgelig!  

Derfor behøver du ikke frygte, at målet tager alt plads i haven. Det gør det også nemt, hvis I skal slå græs. 

Der findes derfor en løsning til alle – uanset behov, alder, kriterier, krav og niveau. 

Kan man spille fodbold alene?

Man kan sagtens spille fodbold alene. Det er også en god øvelse, hvis man ønsker at forbedre sine evner med en fodbold. Hvis man investerer i et rebounder fodboldmål, bliver bolden sendt direkte tilbage igen. En fodbold rebounder fungerer som en slags trampolin, der grundet affjedring vil “skyde” bolden retur. På den måde har man også altid en “makker” at spille med. 

Med en fodbold rebounder sikres mange timers god underholdning, bevægelse og sjov. Det er tilmed også en god måde at øve alt fra gode spark til geniale afleveringer. Du kan derudover også øve hovedskud og blive mester til at heade til bolden!

Hvad koster et fodboldmål?

Prisen på et fodboldmål varierer. Det afhænger eksempelvis af både størrelsen på målet og materialet, det er lavet i. Dog er priserne i den gode ende, og det betyder også, at der findes et mål til enhver pengepung – takket være det store og alsidige udvalg!