hængekøje i haven
Posted By admin Posted On

Gør klar til en ferie i Danmark med en dejlig hængekøje


Det er som om året suser hurtigere og hurtigere forbi, jo ældre man bliver. Hvis du efterhånden har et par år på bagen, kommer det derfor sikkert ikke som en overraskelse, at sommeren nu er lige om hjørnet. I mange danske hjem har dansk sommer for det meste været kodeord for at komme så langt væk fra Danmark som overhovedet muligt. Det ser dog ikke ud til at være tilfældet i år. En stigende andel af danskerne regner nemlig i stedet med at nyde sommeren og det danske sommervejr fra baghaven eller i hvert fald inden for fædrelandets grænser. Hvis du vælger den løsningen med at holde sommer hjemme i haven, skal du naturligvis have dig en hængekøje.

Genopdag Danmark

Det er en positiv udvikling, for danskernes rejseglæde har som oftest kostet vores viden om alle de fantastiske attraktioner, vi har lige i nærheden. Hvis du er en af de mange danskere, der planlægger en sommerferie her til lands, bør dit første træk derfor være at overveje, hvad du vil se og opleve. Danmark byder nemlig på en hel række af sommerferieoplevelser for voksne såvel som børn. Hvis du gerne vil på storbysshopping kan du tage til hovedstaden, hvis du gerne vil dyrke vandsport, er der aldrig langt til kysten, og derudover er landkortet spækket med fascinerende museer og spændende historier.

hængekøje på strand

Hængekøjen muliggør sommerferie i baghaven

Du kan dog også opleve en mindst lige så fortræffelig sommerferie fra din egen baghave. Det kræver dog ligeledes, at du gør dig nogle forberedelser. Den første kan for eksempel med fordel være at anskaffe sig en god hængekøje. Der er nemlig intet der slår en god lur i hængekøjen til lyden af fuglefløjt under den let bagende sommersol.

Til forskel fra solferie syd for grænsen, behøver du nemlig ikke med det samme at bekymre dig om at blive solbrændt. En god hængekøje i haven kan dog bruges til meget andet end middagssøvn. Har i børn i familien, vil de for eksempel elske at kunne lege rundt i den, hvad end den kommer til at tjene som gynge eller sommerfuglepuppe. Du vil hurtigt opleve, at børnene nok skal løsrive sig fra skærmen og komme med ud, hvis bare du gør haven en smule interessant. Det kan en hængekøje i den grad hjælpe med.

Alt bliver mere overkommeligt fra en hængekøje

Er der færre barnlige eller bare aktive sjæle i familien, kan hængekøjen dog også bare tjene som den oplagte undskyldning til at udføre flere aktiviteter i sommervarmen. Du kan ligge og læse i hængekøjen, men du kan også sagtens lave dagens sidste arbejde eller snakke i telefon fra den. Alt bliver nemlig bare lidt mere overkommeligt, når man kan gøre det fra en hængekøje.

Hvis du ender med at blive fortrolig med hængekøjen, kan du sågar overnatte i den. Der er meget få sommeroplevelser, der kan trumfe en nat i hængekøjen under en skyfri, sommervarm og stjerneklar himmel.