Posted By admin Posted On

Få professionel hjælp til parforholdet med terapi i København

Det er ikke altid nemt at skabe det rum og fællesskab der skal til, for at begge parter i et forhold kan få den plads som de føler der skal til, for at have det godt. Og det er der bestemt ingen skam i. Alle er forskellige og nogle gange er der brg for et par øjne udefra, til at se de perfekte løsninger, som kan skabes i fællesskab. Det handler om at finde frem til de løsninger der virker, frem for at fortsætte med at gøre meget mere af det som ikke virker. Med en professionel hjælp, er det måske muligt at komme i mål, så der er plads til begge parter, eller endda hele familien, i det forhold, hvor der er kærlighed og omsorg at dele ud af. Når der opstår problemer, så er det en styrke at søge hjælpen og her kan parterapi København på https://thepraxis.dk/parterapi-koebenhavn/ være lige den hjælp som der er behov for. Til at skabe opmærksomhed på de mønstre der gør skade i par forholdet, så er der også mulighed for at ændre de uønskede vaner og skabe glæde på en måde der giver mening for lige præcis jer. 

Der er absolut ingen fordomme i parterapi 

Du har måske fordomme omkring parterapi, men det er bestemt ikke sådan det forholder sig den anden vej. Der er ingen løftede pegefingre eller tabu ved at søge hjælp for at få de rette redskaber til at styrke alle de steder hvor der er glæde og kærlighed at dele ud af. Hvis der er vilje, så kan langt de fleste problemer i et parforhold løses. Hvis i først er kommet der til hvor der overvejes par terapi, så er i allerede godt på vej til at nå det ønskede mål. Her handler det ikke om at fordele ansvaret på problemet eller dele ud af årsag og skyld, men om at se fremad og gøre det klart, hvor henne der kan skabes plads til begge parter. Det er en fælles indsats, der ved hjælp af at kigge indad hver især, skal skabes grobund for en fælles lykkelig fremtid. 

Find frem til den rette parterapeut

Når i har besluttet jer for, at i ønsker at gå i terapi sammen, så stort tillykke. I har dermed bevist, at der er et stort ønske og en masse kærlighed til forholdet, som der er en villighed til at få til at fungere hensigtsmæssigt, med hensyntagen til jer begge. Det at finde en professionel og egnet parterapeut kan dog være det næste bump på vejen. Det er nemlig ikke en beskyttet titel og derfor kan alle i princippet kalde sig parterapeut. Her bør i kigge på uddannelse og erfaringer og finde frem til en terapeut som i begge føler jer trygge ved. Der skal nemlig ikke være noget ubehag ved at tage sammen i terapi.