rammer til plakater
Posted By admin Posted On

Få indrammet plakaterne

Med plakater på væggene får man indrettet boligen, så der kommer liv og hygge i hjemmet. Det skal selvfølgelig være plakater, som betyder noget, og som giver noget til hjemmets beboere og rummet, det hænger i.  

Derfor gør rammerne en forskel 

Rammer til plakater er vigtige. De giver plakaterne en struktur. Har man et hjem, hvor man konsekvent holder sig til et bestemt materialevalg, som helst skal gå gennem hele boligen, kan man vælge en lidt neutral ramme, som vil passe ind i alle rum i hjemmet. Går man ikke højt op i den slags, har man frit valg og kan eksperimentere med forskellige typer af rammer. Der er de helt tynde og diskrete, hvor det udelukkende er plakatens indhold, der kommer i fokus. Og der er brede rammer i kulørte farver, som man ikke kan undgå at lægge mærke til. Er man til det mere klassiske, vil en sort ramme måske være sagen. Det er et tidløst design, og bor man for eksempel i en murermestervilla, vil detaljen med den sorte ramme eventuelt gå igen andre steder i huset såsom på håndlisten til trappegelænderet. Har man små børn, gør rammer til plakater den helt klare forskel, at plakaten holder bedre. Er der tale om en plakat inde på børneværelset, vil plakaten af og til være genstand for nærkontakt, hvor barnet sætter hænderne på plakaten. Dette vil ofte resultere i, at plakaten falder ned, og det kan den ikke holde til ret mange gange. Med en ramme til plakaterne vil plakaterne for det første blive holdt på plads, og dernæst vil de bedre kunne holde til kontakten med de små fingre. 

Ideer til plakater 

Der findes mange forskellige motiver til plakater. Det kan være abstrakt kunst, som man ynder at kigge på. Det kan også være et citat, som er hylemorsomt og giver alle et smil på læben. Man kan sagtens få lavet sine egne billeder om til plakater. Det vil sige, man vælger et billede, man selv har taget og får det printet ud i stor størrelse, så det kan hænge på væggen. På den måde kan man pryde sit hjem med plakater, som betyder en masse for en personligt. Det kan selvfølgelig være portrætter af børnene, hvor man lige har fanget dem i deres es, hvilket nogle gange kan være vanskeligt for en fotograf i et fotostudio. Et andet motiv til en plakat kunne være en oplevelse, man har haft. Det kan være en ferie sydpå, hvor stranden bare var som i en drøm, og man har taget et billede, som man elsker at kigge på og som man altid kommer i godt humør af at se på. Det giver en rar stemning i hjemmet, og får man gæster, fortæller det, som hænger på væggen, noget om de mennesker, man er på besøg hos. Det er altid sjovt at se, hvordan andre bor, hvilke tydeligt bekræftes i diverse tv-programmer. Her er det fint med en passende ramme til plakaterne, så man gør lidt ud af dem og får dem præsenteret på bedste vis.