https://redofficescanofficeshop.dk/kontorartikler/arkivering/plastlommer-1.html
Posted By admin Posted On

Der kan hurtigt blive rodet på kontoret, men med dette middel kan I let holde styr på dokumenterne

Når man arbejder på et kontor, så er der ofte rigtig mange papirer og dokumenter, der skal holdes styr på. Det kan være en faktura, der skal sendes ud, det kan være en jobansøgning, der er blevet sendt til kontoret, eller det kan være noget helt andet. Uanset hvad det er, så er det vigtigt, at der er styr på alle dokumenterne, så man altid kan finde det, man leder efter.

Bliver de vigtige papirer ofte væk?

Der er ikke noget værre, end hvis man leder efter et meget vigtigt dokument, og man så pludselig ikke kan finde det, fordi det er blevet rodet sammen med en masse andre papirer. Det kan også være, at når man endelig har fundet det, så opdager man, at det er blevet krøllet sammen, eller også er der kommet kaffepletter på det. Dette kan både virke uprofessionelt, især hvis det er nogle vigtige papirer, og det kan også medvirke til, at det kan være svært at læse, hvad der står på papiret, hvis det er blevet smudset til. Hvis du og dine kolleger ofte har prøvet at stå i de situationer før, så kan I med fordel overveje at få fat i nogle plastiklommer.

https://redofficescanofficeshop.dk/kontorartikler/arkivering/plastlommer-1.html

Hold styr på dokumenterne og beskyt dem mod snavs

Uanset om I skal bruge plastlommer a4, a5, a6 eller a3, så kan I finde det hele på denne side. Hvis I skal bruge noget bestemt, kan I let finde det, I leder efter, da I både kan sortere resultaterne efter prisklasse, farve og mere! Plastlommer er super praktiske at få fat i både til kontoret, men faktisk også til privat brug derhjemme. Med plastlommer kan man nemlig holde styr på alle sine papirer og sortere dem, så man let kan finde de papirer, man skal bruge. Udover at plastlommerne kan holde styr på papirerne, så kan de endda også beskytte dokumenterne fra snavs og skidt. Det betyder, at du og dine kollegaer ikke behøver at bekymre jer om at spilde kaffe ud over dokumenterne, for hvis de er i plastlommerne, sker der ikke noget med dem!

Derfor bør I også få fat i farvede plastlommer

I kan både få fat i gennemsigtige plastlommer, hvis I gerne vil holde det enkelt, men I kan også få fat i farvede, hvilket også kan være en god idé at få fat i! Hvis I både får fat i gennemsigtige plastlommer og nogle, der er farvede, så kan I på den måde lettere sortere dokumenterne og kende dem fra hinanden. Det kunne for eksempel være, at I kunne lægge alle de jobansøgninger, der bliver sendt til kontoret, i de gennemsigtige plastlommer, og så for eksempel lægge fakturaerne i en gul plastlomme og dokumenterne til chefen i en rød?

Lyder det som noget, I kunne bruge på kontoret?

Uanset hvad I leder efter, så prøv at tage et kig på siden, så I kan se på det store udvalg. Jo hurtigere I får fat i dem, I godt kunne tænke jer, jo hurtigere kan I få styr på alle de forskellige dokumenter.