Proteinpulver
Posted By admin Posted On

Brug proteinpulver til både ernæring og træning

Protein er sammen med kulhydrater og fedt nogle grundlæggende byggesten for kroppen, men måske mest markant er det med til at opbygge muskler, hvilket kan siges at være noget mange gerne vil have. 

Det er her proteinpulver kommer ind, det er nemt at lave, det er nemt at opbevare, nemt at sende, nemt at indtage, fordi det med selv små mængder giver dig stor energi. 

Men i proteinpulver er der også aminosyrer, som bidrager til at danne nye proteiner, og du kan bruge proteinpulver både før og efter du træner, men også på alle andre tidspunkter, hvor det kan bruges hvis du gerne vil substituere et måltid. 

Prøv at se på www.only-approved.dk, hvor du kan finde nærmest uendelige mængder af forskellige kosttilskud, så du kan få det meste ud af din træning. 

Men det behøver ikke kun være til hvis du skal træne eller springe måltider over, det kan også være hvis du har svært ved at få proteiner nok via din normale kost, som kan ske hvis du ikke spiser kød, så kan du ved hjælp af proteinpulver substituere det. 

Hvad er proteinpulver? 

Proteinpulver er et udtræk af proteiner fra forskellige proteinholdige kilder, hvilket kan være alt fra ost og mælk, der kaldes for vallepulver, over til udtræk fra ikke-animalske produkter, der kan bestå af udtræk af proteinet fra soja, ris, quinoa, eller sågar hamp. 

Udtrækket der normalt er vandigt, bliver kogt ind så det bliver til fast materiale, der til sidst laves til pulver, og vil dermed være meget koncentreret, hvilket betyder at det svarer til en væsentligt større mængde fødevarer, for at få den samme mængde protein. 

Men det betyder ikke, at du kan erstatte al din kost med proteinpulver, det kan ikke virke som en kompensation for problemet der kan være med en generelt dårlig kost, det skal du huske, forstået på den måde at det er et supplement til en sund grundkost. 

Det kan være en rigtig god løsning under et vægttab 

Hvis du gerne vil træne hårdt, og samtidig smide noget vægt, så kan det være en glimrende løsning, fordi du gerne vil spise mindre, samtidig med at du også gerne vil bevare din krop, eller rettere din eksisterende, eller stigende muskelmasse. 

Men det kan også være godt hvis du gerne vil opbygge muskler, fordi protein er byggestenen i muskler. 

Og det behøver ikke at være en sur pligt for dig at bruge proteinpulver til hverdag, for det kan sagtens fås med forskellige tilsatte smage, der gør det en del mere behageligt for dig at indtage det i løbet af dagen. 

En anden fordel er at det er nemt at have med når du tager rundt, fordi det i mange tilfælde kun skal blandes op med vand og drikkes, hvilket betyder at du kan indtage det mens du er ude af huset, også uden at nogen ser det ske, så det kan gøres diskret, så du slipper for kedelige spørgsmål. 

Så tag valget i dag, vær god ved din krop, så vil den være god ved dig resten af livet!