bh uden bøjle
Posted By admin Posted On

BH’er uden bøjle


Gå ikke på kompromis med komfort, selvom din barm er fyldig. Vi har længe gået og bildt kvinder med større bryster ind, at BH’er uden bøjle, desværre ikke går til deres behov for støtte. Det er ikke sandt. BH’er uden bøjler findes til alle barmtyper, og kan både være flatterende og behagelige selvom dine bryster har tyngde. Bøjleløse BH’er findes i designs, som passer til lige præcis dine behov, og vil helt sikkert kunne komplimentere din fyldige barm. BH’erne uden bøjle kan findes både med og uden fyld, med regulerbare stropper og i mange forskellige fantastiske farver. Tøv derfor ikke med at giv din barm den komfort, som den fortjener, og undersøg det vidunderligt store marked for bøjleløse BH’er på https://www.netlingeri.dk/bh-uden-boejle.aspx.

Lad os aflive myterne

Kvinder med fylde i barmen har ofte søgt BH’er med bøjler i, fordi de har fået at vide, at den bedste støtte til barmen kommer fra bøjlen. Man skal ikke altid tro på myterne. Fyldige bryster behøver ikke at gå på kompromis med komforten, når det kommer til valget af brystholdere. Myten har gået på, at bøjlen stiver BH’en, og giver ekstra support til den fyldige barm, men faktisk kan brede stropper og den rigtige omkreds være præcis lige så afgørende. Derfor kan bøjeløse BH’er sagtens opfylde dog og din barms unikke behov. Mange forhandlere tager i dag højde for kvinders brysters forskelligheder, og de fyldige barme er også kommet med på dagsordenen for de bøjleløse BH’er.

bh bøjle

Komfort er for alle

Vi kender alle følelsen, som man kan få efter en lang dag med bøjle BH på. Det er følelsen af, at bøjlen fra vores brystholder borer sig i vores hud, at omkredsen og stropperne irriterer vores ryg og skuldre, og vores eneste ønske er bare at kunne tage vores brysters fængsel af, og smide det langt væk. Sådan behøver det ikke at være. Selvom vi går og bilder os selv ind, at bøjlebh’en giver os de pæneste bryster, så er det ikke nødvendigvis den eneste sandhed. Bøjleløsebh’er findes både uden og med fyld, og fyldet kan lige så vel give vores bryster en fantastisk look. Lige så vel kan den rigtige form på den bøjleløse BH give os den perfekte kombination af komfort og kvalitet. Den bøjleløse BH kan dermed give os præcis den form på vores bryster, som vi drømmer om, og mener at vi kender fra den ulidelige bøjle BH.

Med eller uden fyld?

Fordelen ved at vælge en bøjleløs BH uden fyld er selvfølgelig det naturlige look. Selvom brysterne vil tage en smule form, og selvfølgelig vil få den optimale støtte, vil det tynde lag stof vise dine brysters naturlige form frem. En bøjleløs BH med fyld vil kunne give en smule ekstra fylde, og vil kunne forme dine bryster en kende mere, end hvis du vælger en bøjeløs BH uden fyld. Ligeledes kan valg af form være afgørende for din barms look. Der findes både såkaldte ”triangle” BH’er, der følger dit brysts naturlige kurve, og bøjleløse BH’er, som er formet som toppe, hvor dine brysters komfort er sat højere end form.